Particuliere thuiszorg Maarsbergen

Door bepaalde omstandigheden, zoals ziekte of herstel na een operatie, kan het zijn dat u tijdelijk of langdurig extra zorg nodig heeft. Wilt u niet dat iemand uit uw directe omgeving de zorg voor u op zich neemt, omdat u zich bezwaard voelt? Dan is dit het moment om Zuster Jansen in te schakelen voor particuliere thuiszorg Maarsbergen. Onze thuiszorg op niveau wordt volledig afgestemd op wat u nodig heeft, wat u kunt en wat u wilt. Dit kan betekenen dat wij er dag en nacht voor u zijn, om voor u te zorgen en activiteiten met u te ondernemen. Ook is het mogelijk om alleen nachtzorg af te nemen, of juist alleen overdag. Neem contact met ons op en wij laten u gelijk weten wat we voor u kunnen betekenen.

Bepaal zelf welke zorg u nodig heeft

Particuliere thuiszorg in Maarsbergen is er ook als u specifieke zorg nodig heeft: bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer, of in de laatste levensfase. Omdat het hier gaat om particuliere zorg, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid ondersteuning die u ontvangt. Er is niemand die voor u bepaalt waar u recht op heeft. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget). Hiermee kunt u een deel van de particuliere thuiszorg bekostigen. Onze zorgcoördinator vertelt u hier graag meer over.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Langer thuis blijven wonen met de hulp van Zuster Jansen

Woont u in Maarsbergen, Maarn, Leersum of Woudenberg? Waar u ook woont in deze omgeving, Zuster Jansen staat voor u klaar. Onze professionele zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland. We werken bovendien niet met wachtlijsten, waardoor we u direct kunnen bieden wat u nodig heeft. Met onze hulp kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs geheel voorkomen. Wat kunnen we voor u betekenen als het gaat om particuliere thuiszorg in Maarsbergen? Neem gerust contact als u meer informatie nodig heeft, of als u direct verzekerd wil zijn van zorg op maat.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen
Sportlaan 11-13
3951 CG, Maarn
0343-441690
Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen
Raadhuislaan 3
3951 CH, Maarn
0343-441678
Diakonessenhuis, locatie Doorn
Bergweg 2
3941 RB, Doorn
088-2508888
Huisartsenpraktijk Djajadiningrat
Kortenburglaan 15
3941 HP, Doorn
0343-412525

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Maarsbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: