Particuliere thuiszorg Ronde Venen

Ook in de Ronde Venen kunt u aanspraak maken op de beste privé zorg en verpleging. Dit kan wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met ouderdom, een handicap of (chronische) ziekte. Particuliere thuiszorg in de Ronde Venen bestaat uit verschillende vormen van kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij kunnen er dag en nacht voor u zijn als dat nodig is, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor nachtzorg of 12-uurs zorg. Is bij u (of uw naaste) de diagnose Alzheimer gesteld, of zoekt u begeleiding in de laatste levensfase? Zuster Jansen biedt hulp in zeer uiteenlopende situaties. Bekijk onze website voor meer informatie over onze zorg- en dienstverlening.

Altijd een passende zorgoplossing

Omdat het bij Zuster Jansen om particuliere zorg gaat, houdt u altijd zelf de controle over de zorg die u ontvangt. U kunt bij ons terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder een dergelijke indicatie helpen we u graag met zorg op maat. U kunt Zuster Jansen inschakelen voor tijdelijke of permanente ondersteuning, dat maakt voor ons niet uit. Bent u bijvoorbeeld in afwachting van verblijf in een zorginstelling, en zoekt u een oplossing voor die periode? Dan is één telefoontje voldoende om professionele thuiszorg te regelen bij u in de omgeving. Hiervoor hoeft u niet in de Ronde Venen te wonen: ook in Breukelen, Maarssen en andere Utrechtse plaatsen staan we voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Leer uw verzorgers goed kennen

Zuster Jansen biedt warme, persoonlijke zorg. Wij vinden het belangrijk dat u uw zorgverleners goed leert kennen, omdat dit ten goede komt aan de zorg die u ontvangt. Het zorgteam dat voor u wordt samengesteld wanneer u ons inschakelt, bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis, wat ook voor uw naasten erg prettig is. Wilt u meer informatie ontvangen over particuliere thuiszorg Ronde Venen? Bel dan vrijblijvend naar 020-6366837 of stuur een bericht via de website.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amsterdam Kliniek
Hoogstraat 13b
1391 BP, Abcoude
0294 288491
Kring-apotheek Abcoude
Raadhuisplein 6
1391 CV, Abcoude
0294 280970
Zorgcentrum Tandheelkunde
Hoofdweg 1
3641 PN, Mijdrecht
0297-281547
Huisartspraktijk Link
Hoofdweg 1
3641 PN, Mijdrecht
0297-284647
Fysiotherapiepraktijk KernGezond Mijdrecht
Hofland 54
3641 GG, Mijdrecht
0297-255003

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Ronde Venen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: