Particuliere thuiszorg Rotterdam

Rotterdam staat bekend als de grote Nederlandse havenstad, en maakt deel uit van de Randstad. Wanneer u in een dergelijke grote stad woont, kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u op zoek gaat naar passende thuiszorg. Er zijn tenslotte veel instanties die deze zorg bieden, zowel regulier als particulier. Heeft u te maken gekregen met handicap, een ziekte of ouderdom, en wilt u zeker weten dat u in goede handen bent? Overweeg dan particuliere thuiszorg in Rotterdam door Zuster Jansen. Wij zijn in heel Nederland actief en kunnen bovendien op korte termijn al helpen, omdat we niet werken met wachtlijsten.

Bouw een hechte band op met onze zorgverleners

Als er dagelijks iemand over de vloer komt om voor u te zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg, bouwt u al snel een band op met deze persoon. Omdat we dit bij Zuster Jansen erg belangrijk vinden en dit graag stimuleren, werken we met teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Deze verzorgers beschikken over ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en als geen ander kunnen inschatten wat u nodig heeft. Is dag en nacht verzorging niet per se nodig, dan zijn er verschillende andere soorten zorg waar u voor kunt kiezen bij Zuster Jansen: nachtzorg, terminale thuiszorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer zijn hier voorbeelden van. Ook voor overbruggingszorg of ouderenzorg in Rotterdam kunt u bij ons terecht.

Erasmus bridge Rotterdam. Ook in Rotterdam biedt Zuster Jansen Particuliere thuiszorg Rotterdam

24-uurs zorg Rotterdam

24-uurs zorg in Rotterdam regelt u door contact op te nemen met Zuster Jansen. Wij gaan dan uitvoerig met u in gesprek over uw persoonlijke wensen en behoeften, en zorgen dat er een vast zorgteam voor u wordt samengesteld. Deze teams bestaan uit maximaal vijf zorgverleners, die dagelijks voor u klaarstaan. U krijgt de kans om echt een band met ze op te bouwen, en ook voor familieleden is het prettig om uw verzorgers goed te leren kennen. Dag en nacht zorg ontvangen betekent bij Zuster Jansen méér dan alleen verzorgd en verpleegd worden.

U krijgt praktische en emotionele ondersteuning, omdat er tenslotte veel op u af kan komen wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer of andere omstandigheden. Ook het ondernemen van activiteiten blijft gewoon mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze zorgverleners gaan graag met u mee. Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in Rotterdam? Vul ons contactformulier in. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

24-uurs zorg thuis

24-uurs zorg thuis is een dienstverlening waar steeds meer mensen behoefte aan hebben. De wens om (langer) thuis te blijven wonen kan beter worden gerealiseerd, omdat zorgvragers een beroep kunnen doen op zorg op maat. Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg thuis, die niet alleen permanent maar ook tijdelijk kan worden verleend. Heeft u door ziekte, een handicap of ouderdom ook behoefte aan ondersteuning die dag en nacht wordt ingezet? Dan kunt u op zeer korte termijn al een beroep doen op onze hulp. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we al zeer binnenkort en zelfs in spoedgevallen voor u klaar kunnen staan.

Wat houdt onze 24-uurs zorg in?

De zorgverleners van Zuster Jansen stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Natuurlijk ontvangt u bij 24-uurs zorg thuis de verzorging en verpleging die nodig is, maar ook op andere manieren helpen we u. U kunt bijvoorbeeld rekenen op emotionele begeleiding en ondersteuning, die voor veel mensen een prettige aanvulling is. Een situatie waarin ziekte of handicap een rol speelt, kan tenslotte voor alle betrokkenen erg zwaar zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw dagelijks leven zoveel mogelijk verloopt zoals u dat wenst. We kunnen bijvoorbeeld samen met u boodschappen gaan doen, koken, het theater bezoeken of op visite gaan bij een vriend of vriendin. U kunt altijd bij onze zorgverleners aangeven wat uw wensen en behoeften zijn, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Voor ons is het belangrijk dat u zich te allen tijde prettig voelt bij onze zorgverlening.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overbruggingszorg kan voor u de oplossing zijn

Zuster Jansen biedt onder andere overbruggingszorg die dag en nacht kan worden ingezet. U kunt deze hulp inschakelen als u in afwachting bent van opname in het ziekenhuis (of andere zorginstelling), maar ook als u ontslagen bent uit het ziekenhuis en nog niet volledig op eigen benen kunt staan. U kunt natuurlijk tijdelijk, maar ook permanent gebruikmaken van onze 24-uurs zorg. In welke situatie het ook nodig is, er kan op korte termijn al een professioneel zorgteam van Zuster Jansen voor u klaarstaan. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we het zeer belangrijk vinden dat niemand hoeft te wachten op hulp die hard nodig is. Ook in spoedgevallen staan we voor u klaar.

Ondersteuning op maat helpt u verder

Kiest u voor 24-uurs zorg aan huis door Zuster Jansen, dan wordt er speciaal voor u een zorgteam samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. U krijgt dus de kans om echt een band op te bouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Naast 24-uurs zorg aan huis biedt Zuster Jansen ook andere vormen van particuliere thuiszorg, zoals nachtzorg, 12-uurs zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wanneer u graag meer informatie wil ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met onze zorgcoördinator.

Zorg op maat in Rotterdam en daarbuiten

Rotterdam is een belangrijke plaats in Zuid-Holland, maar het is niet de enige plaats waar u onze zorg kunt ontvangen. Sterker nog, Zuster Jansen kan altijd helpen, waar u ook woont in Nederland. Bent u woonachtig in Spijkenisse, Delft of misschien Dordrecht? Ook dan staan we voor u klaar! U kunt bij Zuster Jansen altijd rekenen op warme, persoonlijke zorg, waarbij tevens uw naaste familieleden en eventuele mantelzorgers worden ondersteund. Voor hen kan het tenslotte ook zwaar zijn om met de situatie om te gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg Rotterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Erasmus MC
\'s-Gravendijkwal 230
3015 CE, Rotterdam
010 704 0 704
Havenziekenhuis (hoofdlocatie)
Haringvliet 2
3011 TD, Rotterdam
010 404 33 00
Thuiszorgwinkel Rotterdam Centrum
Groenendaal 29f-31a
3011 SK, Rotterdam
0800 288 77 66
BENU Apotheek P.S. Exler Noordplein
Noordplein 189
3035 ED, Rotterdam
010 466 12 88
Huisartsenpraktijk van Schaik & Byrman
Admiraal de Ruyterweg 10a
3031 AB, Rotterdam
010 4136000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Rotterdam? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: