Particuliere thuiszorg Rotterdam

Rotterdam staat bekend als de grote Nederlandse havenstad, en maakt deel uit van de Randstad. Wanneer u in een dergelijke grote stad woont, kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet als u op zoek gaat naar passende thuiszorg. Er zijn tenslotte veel instanties die deze zorg bieden, zowel regulier als particulier. Heeft u te maken gekregen met handicap, een ziekte of ouderdom, en wilt u zeker weten dat u in goede handen bent? Overweeg dan particuliere thuiszorg in Rotterdam door Zuster Jansen. Wij zijn in heel Nederland actief en kunnen bovendien op korte termijn al helpen, omdat we niet werken met wachtlijsten.

Bouw een hechte band op met uw zorgverleners

Als er dagelijks iemand over de vloer komt om voor u te zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg, bouwt u al snel een band op met deze persoon. Omdat we dit bij Zuster Jansen erg belangrijk vinden en dit graag stimuleren, werken we met teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Deze verzorgers beschikken over ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en als geen ander kunnen inschatten wat u nodig heeft. Is dag en nacht verzorging niet per se nodig, dan zijn er verschillende andere soorten zorg waar u voor kunt kiezen bij Zuster Jansen: nachtzorg, terminale thuiszorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer zijn hier voorbeelden van. Ook voor overbruggingszorg of ouderenzorg in Rotterdam kunt u bij ons terecht.

Informatie aanvragen

 

Zorg op maat in Rotterdam en daarbuiten

Rotterdam is een belangrijke plaats in Zuid-Holland, maar het is niet de enige plaats waar u onze zorg kunt ontvangen. Sterker nog, Zuster Jansen kan altijd helpen, waar u ook woont in Nederland. Bent u woonachtig in Spijkenisse, Delft of misschien Dordrecht? Ook dan staan we voor u klaar! U kunt bij Zuster Jansen altijd rekenen op warme, persoonlijke zorg, waarbij tevens uw naaste familieleden en eventuele mantelzorgers worden ondersteund. Voor hen kan het tenslotte ook zwaar zijn om met de situatie om te gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg Rotterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Erasmus MC
\'s-Gravendijkwal 230
3015 CE, Rotterdam
010 704 0 704
Havenziekenhuis (hoofdlocatie)
Haringvliet 2
3011 TD, Rotterdam
010 404 33 00
Huisartsenpraktijk van Schaik & Byrman
Admiraal de Ruyterweg 10a
3031 AB, Rotterdam
010 4136000
error: