Particuliere thuiszorg Utrechtse Heuvelrug

Woont u in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug? Ook dan kunt u met Zuster Jansen rekenen op de beste zorg bij u thuis. Om niemand uit uw omgeving op te hoeven laten treden als mantelzorger, en om verblijf in een zorginstelling te kunnen vermijden, is er Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Utrecht in allerlei vormen, zodat u bij ons altijd de zorg vindt die bij u past.Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg Utrechtse Heuvelrug in diverse vormen.  Zo kunt u kiezen voor 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of nachtzorg, maar ook voor specifiekere zorgvormen zoals palliatieve zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners kunnen u verzorgen en verplegen in iedere situatie. Bovendien zijn zij zeer toegewijd, en bieden ze u en uw naasten alle steun die nodig is.

24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug

Door bijvoorbeeld ouderdom of een chronische ziekte kan het zo zijn dat u meer ondersteuning nodig heeft bij de dagelijkse activiteiten. Soms is de situatie zo ernstig dat er 24 uur per dag, in de vorm van 24-uurs zorg, verzorging en verpleging nodig is. Met particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg Utrechtse Heuvelrug bepaalt u altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u van ons ontvangt. Bovendien hanteert Zuster Jansen geen wachtlijsten en kunt u dus al snel worden verzorgd. U vindt een overzicht van ons volledige zorgaanbod op de website.

Het grootste voordeel van particuliere thuiszorg

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg. U vraagt zich dan misschien af wat het verschil is met reguliere thuiszorg. Dit leggen wij graag aan u uit. Het grootste verschil tussen reguliere en particuliere zorg is de keuzevrijheid. Bij particuliere thuiszorg bepaalt u namelijk geheel zelf welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen, waar dit bij reguliere thuiszorg voornamelijk door een wijkverpleegkundige wordt vastgesteld. Wel is het zo dat u bij particuliere thuiszorg ook de financiële verantwoordelijkheid draagt, terwijl reguliere thuiszorg wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget, waarmee u een deel van de particuliere thuiszorg in Utrechtse Heuvelrug kunt bekostigen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Direct passende zorg, waar u ook woont in Utrecht

Woont u in Doorn, Amerongen, Woudenberg of een andere plaats in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug? Doe dan bij Zuster Jansen direct een beroep op de hulp die u nodig heeft. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen meteen voor u klaar kunnen staan. Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg in Utrechtse Heuvelrug en omgeving, krijgt u altijd te maken met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners, zodat u steeds dezelfde gezichten ziet en al snel een band opbouwt met onze zorgverleners. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Neem gerust contact op voor een gesprek met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Praktijk voor Tandheelkunde Doorn
Van Heemskercklaan 48-A
3941 WG, Doorn
0343-412286
Huisartsenpraktijk Djajadiningrat
Kortenburglaan 15
3941 HP, Doorn
0343-412525
Huisartsenpraktijk Koole
Rijksstraatweg 176
3956 CV, Leersum
0343-452140
Somatic Leersum, Fysiotherapie en Sport
Pomplaan 1
3956 VJ, Leersum
0343-417096
Diëtheek Leersum, De Drie Leliën
Honingraat 23-25
3956 HG, Leersum
088-4253600

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Utrechtse Heuvelrug? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: