Particuliere thuiszorg Bergen

In welke regio u ook woont, u kunt altijd aanspraak maken op de beste zorg. Voor inwoners uit Bergen (Noord-Holland) is dat niet anders. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Bergen van de hoogste kwaliteit. Dit houdt in dat u onder andere terecht kunt voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, 12-uurs zorg en nachtzorg. Iedere situatie is anders, onze zorg wordt dan ook volledig afgestemd op uw eigen wensen en persoonlijke omstandigheden. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten op hulp, gezien wij niet werken met wachtlijsten. Onze professionele teams zorgen ervoor dat u geen familielid als mantelzorger hoeft in te schakelen. Wij kunnen alle zorgtaken uitvoeren, zodat uw familie zich kan concentreren op uw gezelschap.

Zo lang mogelijk thuis wonen met passende zorg

Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen, of geldt dit voor uw naaste? Zuster Jansen helpt dan graag. Er zijn situaties waarin de eigen omgeving extra betekenis heeft, zoals wanneer iemand lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Verhuizen naar een zorginstelling kan uitgesteld of voorkomen worden, door te kiezen voor passende professionele zorg. Dit kan natuurlijk ook wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven sterk belemmeren. Hiervoor hoeft u niet per se in Bergen te wonen: ook in Alkmaar, Heemstede en andere plaatsen in Noord-Holland kunt u ons inschakelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bouw een band op met de zorgverleners

Bij Zuster Jansen vinden we het belangrijk dat u een band opbouwt met de mensen die voor u zorgen. Daarom werken we met kleine, vaste teams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Omdat u dagelijks op de bekwaamheid en betrouwbaarheid moet kunnen rekenen, willen we niet dat u continu kennis moet maken met een nieuwe zorgverlener. Ook voor uw familie is het prettig als zij steeds dezelfde gezichten zien. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Bergen? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


De Bergense huisartsen, Huisartsenpraktijk Spies en Van der Wardt
Nassaulaan 24
1862 EJ, Bergen
072-5812027
Bergense Kring-Apotheek
Nassaulaan 22
1862 EJ, Bergen
072-5812236
Fysiotherapie Nassau Ellis Cleven
Oosterweg 1
1862 KB, Bergen
072-5817704
Diëtetiek Magentazorg
Molenweidtje 1
1862 BC, Bergen
072-5820840
Fysiotherapie Bergen
Natteweg 41
1862 CW, Bergen
072-5816700

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: