Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

 • Kleine vaste zorgteams
 • Met professionele zorgverleners
 • Uitstekende referenties
 • Zorg met respect en aandacht
 • In uw eigen vertrouwde omgeving
 • Lid van branchevereniging
 • HKZ gecertificeerd

Ouderenzorg

Ouderenzorg is een breed begrip, waar dagelijks veel instanties en individuen mee bezig zijn. Ook Zuster Jansen biedt de best mogelijke ouderenzorg aan haar cliënten. De inwoners van Nederland worden steeds ouder, en over het algemeen worden we ook steeds ‘gezonder’ oud. Krijgt u onverhoopt toch te maken met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen, dan is het belangrijk dat de juiste zorg beschikbaar is. Het kan dan gaan om laagdrempelige ondersteuning, zoals hulp bij persoonlijke verzorging en bij het ondernemen van activiteiten, maar ook intensieve verzorging en verpleging kunnen nodig zijn. Zuster Jansen helpt u graag in zeer uiteenlopende omstandigheden.

Liever niet naar een zorginstelling?

Sommige beperkingen zijn helaas blijvend, of zullen erger worden in de toekomst. Natuurlijk kunt u er dan voor kiezen om naar een zorginstelling te verhuizen, zoals een verzorgingshuis, woonzorgcentrum of verpleeghuis. Ook een aanleunwoning is een optie, waarbij u op/nabij het terrein van een verzorgingshuis woont, maar wel zelfstandig blijft. Wilt u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen? Dan helpt Zuster Jansen u daar graag bij. Wij kunnen op korte termijn (zelfs met spoed, binnen een paar uur) al voor u komen zorgen, zodat u nergens anders hoeft te verblijven dan thuis.

Ouderenzorg bij Alzheimer

Voor de ziekte van Alzheimer is de laatste jaren meer begrip ontstaan, maar nog steeds is er geen genezing mogelijk. Gelukkig weten we steeds meer over deze vorm van dementie, en zijn er oefeningen die u kunt doen om het verloop ervan enigszins te remmen. De zorgverleners van Zuster Jansen hebben veel ervaring met het verzorgen van mensen die aan deze ziekte lijden. Zij staan niet alleen voor u klaar met verzorging en verpleging, maar volgen uw ritme en ondernemen graag allerlei activiteiten met u. Een wandeling maken, samen koken, geheugentraining toepassen: goed gezelschap en persoonlijke begeleiding zijn minstens zo belangrijk als het bieden van passende verzorging. Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar ouderenzorg bij Alzheimer, voor u of een naaste.

Voorkom overbelasting van mantelzorgers

Wanneer een thuiswonende oudere ziek of minder mobiel wordt, zijn het vaak partners en kinderen die in eerste instantie de verzorging op zich nemen. Er zijn echter steeds meer mantelzorgers die overbelast raken, omdat de zorgtaak die zij uitvoeren te zwaar wordt of niet gecombineerd kan worden met een eigen leven. Dat is natuurlijk zonde! Zuster Jansen helpt daarom graag, door een aanvulling te bieden op mantelzorg of juist door de gehele zorgtaak over te nemen. We kunnen er voor u zijn met 12-uurs zorg, nachtzorg of 24-uurs zorg. Natuurlijk bieden we ook zorgvormen die ‘specifieker’ zijn, bijvoorbeeld wanneer de ziekte van Alzheimer of de laatste levensfase een rol speelt. Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden.

De voordelen van particuliere zorg

Zuster Jansen biedt particuliere ouderenzorg. Dit houdt in dat u op het volgende kunt rekenen:

 • 24-uurs zorg met kleine teams van zorgverleners. U ontvangt steeds dezelfde mensen bij u thuis!
 • Uitstekende 24-uurs verpleging bij de ziekte van Alzheimer.
 • Tot de mogelijkheden behoren ook: terminale zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, waakdiensten en 24-uurs verpleging.
 • Onze zorgverleners zijn bekwaam en hebben bevoegdheid in het verrichten van specifieke handelingen. Onze verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd.
 • Onze zorg is in heel Nederland beschikbaar, ook op korte termijn of met spoed.

Wanneer we voor u komen zorgen, staat de eigen regie in uw leven centraal. We houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine en uw privacy. Particuliere ouderenzorg is zorg die u zelf bekostigt, maar u krijgt daar veel keuzevrijheid voor terug. U bepaalt bijvoorbeeld met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke zorgvorm vervolgens wordt ingezet. U kunt de zorg van Zuster Jansen bovendien met óf zonder indicatie van het CIZ inschakelen. Onze zorgcoördinator kan u (vrijblijvend) alles vertellen over de verschillende mogelijkheden in uw situatie, maar ook over het regelen van een indicatie of over het Pgb. Contact opnemen doet u via 020-6366837, of via ons contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha