24-uurs zorg gevraagd: hoe kiest u particuliere zorg die bij u past?

24-uurs zorg gevraagd? Wanneer u op zoek gaat naar 24-uurs zorg, wordt u in eerste instantie overspoeld door de mogelijkheden van verschillende zorgaanbieders. Zij bieden allemaal 24-uurs zorg en willen natuurlijk allemaal graag helpen. In dit artikel leggen we uit waar u zoal op kunt letten wanneer op zoek gaat naar particuliere ondersteuning voor dag en nacht, maar vertellen we ook wat Zuster Jansen daarin voor u kan betekenen. Zo kunt u kiezen voor zorg die écht bij u past, zodat u geen spijt krijgt van uw beslissing.

Waar let u op?

Hoe bepaalt u welke zorg goed bij uw wensen en behoeften past? Dat kan door uzelf een aantal vragen te stellen, wanneer u op website van een zorgaanbieder rondkijkt.

  • Welke normen en waarden vindt deze zorgaanbieder belangrijk, en passen die bij mijn eigen normen en waarden?
  • Hoe zijn de ervaringen van cliënten, en wat noemen zij als pluspunten?
  • Kan de zorgaanbieder zorg leveren die past bij mijn wensen? Bijvoorbeeld: is er zorg voor dag en nacht mogelijk, kan deze zorg precies zo lang duren als ik dat nodig heb en kan de zorg worden ingezet wanneer ik dat wens?
  • Is er voldoende informatie beschikbaar over de dienstverlening en de manier waarop de kosten worden berekend?
  • Voel ik me prettig bij de uitstraling van het bedrijf? Heb ik het gevoel dat ik in goede handen ben?

Wanneer 24-uurs zorg gevraagd wordt, is het dus verstandig om op uw intuïtie te vertrouwen wanneer u vooronderzoek doet. Gelukkig is er bij de meeste zorgaanbieders, en zeker bij Zuster Jansen, de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek aan te gaan zodat u meer informatie kunt krijgen. Onze zorgcoördinator kan precies uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

Zuster Jansen biedt persoonlijke zorg

Bij de zorgverleners van Zuster Jansen staat de zorgvrager in kwestie altijd centraal. Wij stemmen onze zorg af op uw persoonlijke wensen en behoeften. 24-uurs zorg houdt bij ons niet alleen in dat u dag en nacht verzorgd wordt, ook gaan we graag met u op pad wanneer u aangeeft dat u dat graag wilt. Een ziekte of handicap hoeft tenslotte niet te betekenen dat u niets meer kunt ondernemen! Wij helpen u daar graag bij. Het zorgteam waar u mee te maken krijgt bestaat uit een klein aantal (maximaal 5) professionele zorgverleners. Dit houdt in dat u echt een band opbouwt met de mensen die voor u zorgen.

Wilt u graag meer weten over de 24-uurs zorg van Zuster Jansen? Kijk dan gerust op onze website of stel uw vragen rechtstreeks aan ons.

Onderwerpen

error: