Stervensbegeleiding

In de laatste levensfase is vaak ondersteuning nodig. Daarnaast willen veel mensen graag deze periode thuis doorbrengen. Stervensbegeleiding thuis is daarvoor een goede oplossing. Deze speciale vorm van thuiszorg zorgt ervoor dat u of uw naaste met begeleiding thuis kan sterven. Dit kan ook in de vorm van terminale 24-uurs zorg. Op deze manier krijgt u altijd de juiste zorg die u in dit intensieve proces nodig heeft.

Deskundige stervensbegeleider

Bij Zuster Jansen bent u zeker van zorgvuldige en professionele thuiszorg. Onze deskundige zorgverleners zorgen altijd voor passende hulp in uw situatie. Dit zal voor de cliënt zijn, maar ook voor de familie en naasten. De stervensbegeleider zal ervoor zorgen dat u samen op een prettige en persoonlijke manier begeleid wordt in deze zware periode.

Passende begeleiding

Voor iedereen is het proces van sterven anders. Daar moet de begeleiding op worden aangepast. Soms is pijnbestrijding nodig voor de zorgvragende. Door een goede samenwerking met de (huis)arts en transferverpleegkundige, kan de stervensbegeleider u de juiste hulp bieden. Hier vallen onder andere medicijnen en pijnbestrijding onder. De zorgverleners zal met u overleggen wat uw wensen zijn in deze laatste levensfase.

Stervensbegeleiding: praktische informatie

De zorgcoördinator van Zuster Jansen helpt u gerust verder met het samenstellen van een passende oplossing. Onze zorgverleners werken door heel Nederland en kunnen ook met spoed worden ingezet. Er kan meteen een officiële zorgovereenkomst worden opgemaakt, zodat u alles op papier heeft. Voor stervensbegeleiding thuis heeft u een CIZ indicatie nodig. Als u een PTZ indicatie heeft, kunt u vanuit de WLZ stervensbegeleiding van Zuster Jansen krijgen. Dit zal dan op basis van een klein PGB zijn. het zorgkantoor kan u hier meer over vertellen.

U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie of het direct regelen van stervensbegeleiding. Of vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *