Herstel na operatie

Als u geopereerd bent moet u een tijd herstellen. Hoe lang het precies duurt voordat u helemaal hersteld bent na de operatie is niet van te voren vast te stellen. Dit is namelijk afhankelijk van de zwaarte van de operatie en van uw lichamelijke en mentale conditie. Herstel na operatie is vaak een moeilijke periode, waarin u afhankelijk bent van personen in uw omgeving. Algemeen bekend is dat rusten goed is voor het genezingsproces.

Thuiszorg hulp

Wanneer u niet meer in het ziekenhuis hoeft te verblijven, kunt u thuis revalideren. Omdat een operatie grote invloed kan hebben op uw functioneren, kunt u na uw operatie hulp krijgen in de thuiszorg. Er zal een zorgteam voor u worden samengesteld die u komt helpen met het herstel van uw operatie.  Zij zullen u helpen verzorgen en/of verplegen. Zo kunt u al uw aandacht op uw herstel na de operatie richten, zodat dit proces zal worden versneld.

Revalidatie met Zuster Jansen

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die u thuis kan helpen met revalideren. Zuster Jansen biedt privé verpleging en thuiszorg door heel Nederland op maat aan, zodat het herstel van uw operatie centraal komt te staan. U kunt kiezen voor verpleging of verzorging aan huis vanaf 12 uur per dag tot 24 uur per dag, voor korte of langere tijd. Bijvoorbeeld persoonlijke verzorging of verpleging bij herstel na een hernia-operatie. Zuster Jansen is dé specialist in 24-uurs verpleging. Kennis, kunde en kwaliteit zijn hierin belangrijke speerpunten.

Zuster Jansen helpt u verder

Heeft u een specifieke zorgvraag of wilt u thuiszorg van Zuster Jansen aanvragen? Bij Zuster Jansen kunt u altijd terecht met vragen door contact op te nemen. U kunt ook informatie aanvragen door middel van het aanvraagformulier. Op deze manieren kunnen wij u direct van dienst zijn. Ook het aanvragen van spoedzorg is mogelijk. Zuster Jansen helpt u graag verder.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *