Bemiddelingsbureau thuiszorg

Veel zorgverleners gaan zelfstandig aan de slag als zzp’er. Op die manier kunnen ze zelf kiezen hoeveel uren ze werken, en voor welke zorgvrager ze aan de slag willen gaan. Dit vergroot de flexibiliteit van de zorgverleners. Met behulp van een bemiddelingsbureau zorg kan een freelancer worden geplaatst bij een zorginstelling of bij een particuliere zorgvrager. Een zorg bemiddelingsbureau verzorgt dus letterlijk de bemiddeling tussen zelfstandige zorgverleners en particulieren met een zorgvraag.

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie en bemiddelingsbureau. Voor onze cliënten gaan wij op zoek naar de beste zelfstandige zorgverleners, met de juiste achtergrond en voldoende kennis en ervaring.

Voordelen van een zorg bemiddelingsbureau

Hierboven noemden we het al even: met Zuster Jansen als bemiddelingsbureau zijn zorgvragers er altijd van verzekerd dat zij te maken krijgen met professionele, bekwame zorgverleners. De freelancers en zzp’ers werken wel voor Zuster Jansen, maar de cliënt is uiteindelijk de werkgever. We hanteren een nauwkeurig selectieproces, zodat we zeker weten dat we de beste verzorgers binnenhalen. Zuster Jansen werkt altijd met kleine teams van maximaal vijf professionele zorgverleners  per cliënt. Op deze manier kunnen we persoonlijke zorg garanderen, zodat u zich altijd prettig voelt bij de ondersteuning die u ontvangt.

Hoogwaardige zorg van Zuster Jansen

Zzp’ers en freelancers die op zoek zijn naar een dynamische baan in de zorg, kunnen op onze website meer informatie vinden over het werken bij Zuster Jansen. In kleine zorgteams verlenen onze zzp’ers verschillende vormen van thuiszorg: van 12-uurs zorg tot 24-uurs zorg, van terminale thuiszorg tot verpleging bij de ziekte van Alzheimer. Als bemiddelingsbureau stellen wij de zorgvraag van de cliënt altijd voorop, en zoeken we zorgverleners die zich hier 100 procent voor willen en kunnen inzetten. Wilt u meer informatie over waar we bij Zuster Jansen naar op zoek zijn? Lees dan meer op de pagina over ZZP-werk.

Op zoek naar hulp voor de korte termijn?

Bent u op zoek naar passende ondersteuning die eigenlijk direct moet worden ingezet? Ook dan kunnen wij u in contact brengen met professionele verzorgers die gelijk bieden wat u nodig heeft. U hoeft hiervoor niet in een specifieke plaats of regio te wonen: de zorg van Zuster Jansen wordt landelijk aangeboden. We kunnen er voor u zijn als u op zoek bent naar langdurige zorg bij u thuis, maar we helpen ook veel cliënten die bijvoorbeeld in afwachting zijn van verblijf in een zorginstelling. Bekijk gerust de website voor meer informatie over de specifieke diensten die wij bieden als bemiddelingsbureau in de zorg.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *