Zorg op maat

Vroeger hadden bedrijven en organisaties het voor het zeggen. De consument diende zich aan te passen. Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin de consument het voor het zeggen heeft. Dit geldt ook voor thuiszorg. U heeft individuele beslissingsruimte. Zorg op maat is zorg voor u. Zorg, speciaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Want zeg nou zelf, u trekt toch ook geen schoenen aan met een verkeerde schoenmaat?

Persoonlijke benadering

U bent geen pion maar een individu. Geen enkel individu is hetzelfde, dus ook geen enkel zorgtraject hoort hetzelfde te zijn. Een persoonlijke benadering is vaak een ‘must’. Immers, zoals eerder vermeld, elk persoon is anders en met elk persoon dient anders te worden omgegaan. Natuurlijk verschilt de mate van personalisatie per thuiszorgorganisatie, en misschien zelfs wel per medewerker. Thuiszorg op maat is een breed begrip. Ook kan er verschil zitten in de hoeveelheid zorg die u daadwerkelijk krijgt en die u wenst te krijgen. Particuliere thuiszorg kan dan een optie zijn. Hierbij bepaalt u zelf welke zorg u krijgt en de hoeveelheid.

Maatwerk Zuster Jansen

De medewerkers van Zuster Jansen kennen hun cliënten, en de cliënten kennen de medewerkers. Wij werken met kleine zorgteams, wat zorgt voor een goede persoonlijke band. De teams zijn direct inzetbaar, zelfs met spoed. Aan de deskundigheid van de medewerkers wordt voortdurend gewerkt, Zuster Jansen zorgt hier persoonlijk voor. Bij zorg op maat denken wij aan de zorg voor de cliënt. De zorg die echt nodig is. Geen standaard zorg dus. Daarom proberen wij samen met de cliënt om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Heeft u 24-uurs zorg nodig? Zuster Jansen biedt zorg op maat door dag- en nachtverzorging of verpleging. Zo goed mogelijk aansluiten bij de problemen, maar ook juist bij de mogelijkheden en kansen. Een positieve persoonlijke benadering staat centraal.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *