Luxe ouderenzorg

Thuiszorg van het hoogste niveau, met privé verpleging en verzorging, is de specialiteit van Zuster Jansen. Dit houdt 24-uurs zorg in door heel Nederland, met persoonlijke aandacht. De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen biedt de beste service en hoogste kwaliteit zorg.

Luxe ouderenzorg biedt vele voordelen wanneer u het vergelijkt met reguliere thuiszorg. Zo zijn er geen wachtlijsten en kan de benodigde zorg op zeer korte termijn al geleverd worden. Na een intakegesprek met de zorgcoördinator wordt samen met u bepaald welke soort ondersteuning in uw situatie nodig is. Met spoed kan Zuster Jansen ook direct zorg leveren. Het maakt hierbij niet uit waar u in Nederland woont.

Kleine zorgteams, 24 uur per dag

In de reguliere zorg wordt er met grote groepen van verpleegkundigen en verzorgenden gewerkt en wordt er per dag op verschillende tijden zorg geboden. In de luxe zorg wordt er gewerkt met kleine zorgteams. Met de ouderenzorg van Zuster Jansen ontvangt u de zorg op vast tijden en bent u bekend met de zorgverleners. Op deze manier kan er de beste zorg worden geleverd en bent u zeker van continuïteit.

Diensten van Zuster Jansen

Zuster Jansen kan u of uw naasten bijstaan met diverse vormen van zorg, waaronder 24-uurs verpleging en verzorging. Deze ondersteuning bieden wij ook bij de ziekte van Alzheimer, en in de terminale fase. Ook biedt Zuster Jansen nachtzorg, waakdiensten en privé zorg overdag. In overleg met de zorgcoördinator kunt u een passende oplossing vinden, zodat u in eigen huis kunt blijven wonen en niet hoeft te verblijven in een zorginstelling.

Luxe ouderenzorg aanvragen

Vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg) wordt gedeeltelijk de luxe ouderenzorg van Zuster Jansen vergoed. U heeft wel een Wlz-indicatie hiervoor nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatie Zorg (CIZ). Met deze indicatie kunt u een persoonsgebonden budget (Pgb) krijgen. Hiermee kunt u zorg inkopen bij Zuster Jansen. Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage voor onze zorg van de hoogste kwaliteit. Neemt u contact met ons op als u nog vragen heeft of vul het formulier in om informatie aan te vragen.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *