Schoonmaakhulp thuiszorg

Een schoonmaakhulp van de thuiszorg is iemand die u komt helpen met schoonmaken wanneer u dit nodig heeft. Schoonmaakhulp is een vorm van huishoudelijke hulp. U bent zelf niet meer in staat om al het huishouden en schoonmaakwerk alleen te verrichten. Dan kan een schoonmaakhulp een oplossing zijn. Deze komt een of meerdere malen in de week om uw huis schoon te houden. Afhankelijk van uw benodigde huishoudelijke zorgmomenten.

Taken schoonmaakhulp thuiszorg

De taken die tot de schoonmaakhulp behoren zijn voornamelijk schoonmaakklussen binnenshuis. Stofzuigen bijvoorbeeld vormt al heel snel een probleem bij rugklachten. Ook afstoffen, de was doen, strijken en het schoonmaken van de badkamer zijn voorbeelden van werkzaamheden die de schoonmaakhulp verricht. Hygiëne speelt hierbij een belangrijke rol, zeker wanneer de gezondheid van de cliënt zich in een onstabiele toestand bevindt.

Relatie schoonmaakhulp en u

Vaak krijgt u een vaste hulp die bij u komt schoonmaken. Er wordt besproken wat er gedaan moet worden aan huishoudelijk werk. U heeft dan ook veel contact met uw schoonmaakhulp. Hierdoor bouwt u een zekere relatie op met deze persoon. Vertrouwen speelt een belangrijke rol, het beste is om alles bespreekbaar te maken. Hij of zij leert uzelf en uw huis goed zo goed kennen waardoor beter kan worden ingespeeld op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Schoonmaakhulp van Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen bieden we schoonmaakhulp aan als vorm van particuliere thuiszorg. Dit wordt aangeboden in verschillende vormen. Bekijk ons volledige zorgaanbod. Zuster Jansen biedt uitstekende particuliere thuiszorg. Groot voordeel is dat er geen wachtlijsten zijn, u kunt met spoed worden geholpen. Desnoods binnen enkele uren. Uitsluitend wordt gewerkt met deskundige, gekwalificeerde en betrouwbare verpleegkundigen en verzorgenden. Wij geven u graag meer advies voor zorg op maat. U kunt bellen met één van onze deskundigen (020 – 63 66 837).

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *