Slaapdiensten thuiszorg

Soms is het voor iemand niet verstandig om lange tijd alleen in huis te zijn. Lange nachten zonder zorg zijn niet meer nodig. Een vorm van thuiszorg is nachtzorg. Meestal wordt bij nachtzorg onderscheid gemaakt tussen slaapdiensten, actieve nachtdientsen en waakdiensten. Slaapdienst is een laagcomplexe vorm van nachtzorg. Tijdens een slaapdienst slaapt de zorgverlener bij de cliënt thuis. Hij of zij kan maximaal twee keer per nacht gewekt worden voor werkzaamheden van korte duur. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een toiletbezoek of verzorging.

Voordelen slaapdiensten

Voor een cliënt zijn er verschillende redenen om te kiezen voor slaapdiensten als vorm van nachtzorg. Wanneer u nog redelijk goed te pas bent, en alleen hulp nodig hebt bij kleine dingen als een toiletbezoek kunnen slaapdiensten een uitkomst bieden. U kunt thuis blijven wonen, er is altijd iemand aanwezig waar u twee keer per nacht beroep op kunt doen. Doordat u geen continue zorg nodig hebt gedurende de nacht scheelt dit in de kosten. Wanneer twee zorgmomenten per nacht niet voldoende zijn kunt u kiezen voor een andere vorm van nachtzorg.

Slaapdiensten van Zuster Jansen

Zoekt u in de nacht professionele en deskundige particuliere thuiszorg? Dan kunt u beroep doen op de nachtzorg van Zuster Jansen. Wij verlenen allerlei vormen van zorg bij u thuis, zodat u goed wordt verzorgd en zich weer veilig voelt in uw eigen huis. Ook verlenen wij zorg in het verzorgingshuis of de aanleunwoning waar u woont. Zuster Jansen biedt slaapdiensten door heel Nederland van 23.00 uur tot 07.00 uur. Een groot voordeel hierbij is dat Zuster Jansen met spoed inzetbaar is. Voor informatie en advies op maat kunt u bellen met het telefoonnummer: 020-6366837. U kunt u ook direct aanmelden. Zuster Jansen werkt uitsluitend met betrouwbare, professionele en deskundige zorgverleners. Kennis – Kunde – Kwaliteit.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *