Zorgteam

Wanneer u langdurige verpleging of verzorging nodig heeft wordt er een team voor u georganiseerd van zorgverleners. Dit team vormt samen uw persoonlijke zorgteam. Afhankelijk van de instantie en van uw wensen en behoeften is dit team groot of juist erg klein. Meestal kent een zorgteam een zorgcoördinator of teamleider. Dit kan een persoon uit het zorgteam zelf zijn, of een extern persoon. Deze persoon coördineert het team en onderhoudt contact met de familie. De taken die het zorgteam uitvoert ligt aan uw gekozen vorm van zorg. Verzorgend, verplegend, of een combinatie van beiden.

Zuster Jansens zorgteam

Zorgteams van Zuster Jansen bestaan uit maximaal vijf deskundige zorgverleners. Het zorgteam biedt u, afhankelijk van uw gekozen vorm van zorg, alle zorg die u nodig heeft.  Iedere verpleegkundige of verzorgende is minimaal twee tot vier dagen achtereen aanwezig. Zo bent u verzekerd van rust en continuïteit in uw verzorging. De verleners van de zorgteams zijn altijd beschikbaar. Wanneer er een op vakantie is komt de ander daarvoor in de plaats. U kunt hier zien wat ons zorgaanbod is waarbij een zorgteam u persoonlijk komt helpen.

Voordelen zorgteam Zuster Jansen

Een groot voordeel van de kleine, deskundige zorgteams die Zuster Jansen hanteert is dat het voor u zo persoonlijk mogelijk is. Steeds dezelfde zorgverleners bij u thuis. Dit schept een band en vertrouwen. Ook geeft het op deze manier meer rust, dan wanneer steeds iemand anders u komt verzorgen. U leert uw zorgteam goed kennen, en ontdekt op deze manier bij ieder teamlid de specifieke kwaliteiten en ervaringen. Wanneer u het niet zo goed kunt vinden met een teamlid, zal de zorgcoördinator dit zo goed mogelijk proberen op te lossen zodat het naar uw wens is. Bent u op zoek naar uw eigen persoonlijke zorgteam? Wij helpen u graag!

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *