12-uurs zorg

Heeft u of uw partner een deel van de dag zorg nodig? Bij Zuster Jansen is het mogelijk om 12-uurs zorg te verkrijgen. U zal dagelijks de zorg ontvangen die u nodig heeft, zodat u langer in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Persoonlijke en professionele zorg, dat is de 12-uurs zorg van Zuster Jansen.

12-uurs zorg en verpleging

Het is mogelijk om naast 12-uurs zorg ook 12-uurs verpleging te krijgen. Hierbij ontvangt u particuliere thuiszorg en thuisverpleging op de door u gewenste manier. Een zorgteam zal u voorzien van wat intensievere zorg thuis. Iedere dag gedurende 12 uur zal er een hulpverlener aanwezig zijn om u te verplegen. Dit kan bijvoorbeeld een oplossing bieden bij herstel na operatie.

12-uurs zorg van Zuster Jansen

Zuster Jansen biedt uitstekende 12-uurs zorg en verpleging. Hierdoor kan voorkomen worden dat iemand moet worden opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis. U krijgt dan precies de 12-uurs zorg die u nodig heeft, met respect en persoonlijke aandacht. U kunt 12-uurs zorg krijgen van 9.00 uur tot 21.00 uur of van 21.00 uur tot 9.00 uur.  Zuster Jansen maakt gebruik van zorgteams van maximaal 5 zorgverleners. Dit zorgt voor continuïteit bij de cliënt.

Ook is het mogelijk om aanvullende zorg te ontvangen als u wel in een verzorgings- of verpleeghuis woont. U kunt dan gebruik maken van de professionele zorg van Zuster Jansen.

Ook 24-uurs zorg mogelijk

Wanneer u de gehele dag en nacht zorg behoeft kunt u gebruik maken van 24-uurs zorg. U heeft dan ten alle tijden een zorgverlener om u heen waar u elk moment van de dag een beroep op kunt doen. Lees hier meer over 24-uurs zorg. Zuster Jansen biedt ook specialistische hulp, zoals zorg bij Alzheimer. Wilt u meer informatie over van 12-uurs en 24-uurs zorg? Vraag dan gerust meer informatie aan.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *