Specialistische thuiszorg

Specialistische thuiszorg betreft complexe, vaak specialistische zorg aan mensen thuis die niet voldoende hulp hebben bij ‘gewone’ thuiszorg. Hierbij zijn de verzorgenden of verpleegkundigen dusdanig opgeleid dat zij gespecialiseerd zijn in het verlenen van benodigde zorg bij speciale gevallen. Dit kan bijvoorbeeld thuiszorg zijn bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg of 24-uurs thuiszorg.

Thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer

Een vorm van gespecialiseerde thuiszorg is zorg bij de ziekte van Alzheimer. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Delen van de hersenen stoppen met functioneren en sterven af. Dit veroorzaakt psychiatrische symptomen, waar specifiek mee om moet worden gegaan. Zuster Jansen biedt thuiszorg gespecialiseerd op het verzorgen en verplegen van mensen met de ziekte van Alzheimer. Bekijk hier wat wij kunnen doen.

Terminale thuiszorg

Ook terminale thuiszorg is een specifieke vorm van thuiszorg. Hierbij gaat het om het verzorgen van personen in hun laatste levensfase. Deze vorm van thuiszorg is intensief voor zowel de cliënt als voor de hulpverlener. Het vergt gespecialiseerde werkzaamheden die gewone thuiszorg meestal niet kan bieden. Bij Zuster Jansen zijn medewerkers ervaren en deskundig in het verzorgen en/of verplegen van personen in hun laatste levensfase. Ze kunnen u door heel Nederland helpen.

24-uurs thuiszorg

24-uurs thuiszorg is een oplossing wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, maar (nog) niet naar een verpleeg- of verzorgingshuis wilt. De verzorgers of verpleegkundigen die u ondersteunen zijn er dag en nacht. Ook dit vergt bijzondere zorg. Zuster Jansen biedt 24-uurs thuiszorg op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Er wordt een klein team van zorgverleners samengesteld zodat u precies de zorg krijgt die u thuis nodig heeft, met respect en persoonlijke aandacht.

 

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *